Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - رابعه تیموری:از۵۵ سال پیش اندک‌اندک فعالیت‌های صنعتی در حاشیه روستا رونق گرفت و حالا از ٨٠٠ هکتار زمین زراعی سرسبز و حاصلخیز روستا فقط ٢٠٠ هکتار زمین  باقی مانده است. قنات روستا هم به دلیل ساخت کارخانه‌ها در مسیر قنات، از بین رفته و خشک شده است.

آنگونه که اهالی قدیمی روستا می‌گویند از حدود ٤٠ سال قبل و بعداز اصلاحات ارضی که پای صاحبان کوره‌های آجر پزی به این‌روستا باز شد؛ کشاورزی در این‌روستا از رونق افتاد و بیشتر زمین‌های کشاورزی به کارگاه‌ها و کوره‌های آجرپزی تبدیل شدند به طوری که هنوزهم بسیاری از اهالی ری، محمودآباد را با کوره‌های آجرپزیش می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعداز گذشت ده‌ها سال از فعالیت این کوره‌ها، اطراف روستای محمودآباد، گودال‌های بزرگی ایجاد شده که برای اهالی ارمغانی جز آلودگی‌های زیست محیطی ندارد.

محمود آباد به روستای بختیاری ها معروف بود

روستای محمود آباد درگذشته به محمود آباد بختیاری‌ها معروف بوده است. سال‌ها پیش ایل بختیاری‌ها دراین روستا ساکن شدند. در آن زمان به دلیل نزدیکی روستای محمودآباد به مرکز شهر٢٠٠ الی ٣٠٠ خانوار از عشایردر این‌روستا ساکن شدند اما از حدود ٨٠ سال پیش تا کنون کم‌کم مردمانی از اقوام دیگر برای کشت و کار بر روی زمین های پربرکت و حاصلخیز ری وارد روستا شدند که شامل شاهسوندی، عباسی وآذری‌ها بودند.

اکنون با تبدیل زمین های کشاورزی به کوره های آجرپزی اغلب بومیان روستا مهاجرت کرده اند و بخش قابل توجهی از جمعیت روستای محمودآباد را اتباع افغانستانی تشکیل می‌دهند.

کد خبر 664753 برچسب‌ها روستا کشاورزی منطقه ۲۰

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روستا روستا کشاورزی منطقه ۲۰ بختیاری ها کوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری

دریافت 28 MB

به گزارش خبرنگار مهر، پرونده ثبتی روستای تاریخی فهرج با بافت تاریخی سنتی و با تکیه بر گردشگری تاریخی و طبیعی و به ویژه گردشگری اقتصادی قرار است در کنار ۸ روستای دیگر از کشورمان به عنوان کاندیدای دهکده جهانی در یونسکو مورد بررسی قرار گیرد.

در حال حاضر شاهد انجام اقدامات شاخصی از مرمت بناها گرفته تا معرفی جذابیت‌های طبیعی و کشاورزی این روستا هستیم چرا که این روستا قابلیت دست یافتن به این ویژگی مهم را دارد.

کد خبر 6097680

دیگر خبرها

  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • کلنگ مجتمع پرورش اسب در شهرکرد به زمین زده شد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • عبور از رودخانه با طناب
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • رویش گل‌های بهاری در دل کوه‌های روستای شوراب + فیلم