Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، «شاه محمود قریشی» در مصاحبه با مرضیه هاشمی مجری شبکه پرس تی وی افزود: تهران و اسلام‌آباد همکاری های خود را برای مقابله با ناامنی‌ها و هرگونه تحرکات تروریستی در نزدیکی مرزهای مشترک افزایش داده‌اند.

قریشی که روز چهارشنبه در دومین اجلاس وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان به میزبانی ایران در تهران شرکت و سخنرانی کرد، گفت: رشد همکاری‌ها با ایران بویژه توافق های اخیر میان دو کشور همسایه در بحث مبارزه با تروریسم بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان استراتژی مشترکی را برای مقابله با پدیده تروریسم اتخاذ کرده اند.

شاه محمود قریشی با تاکید بر اراده مشترک ایران و پاکستان برای گسترش همکاری‌های اقتصادی، گفت: در برخی اوقات ما شاهد حوادثی در مرزهای مشترک یکدیگر هستیم که عوامل اصلی آن خرابکارانی هستند که هرگز نمی‌خواهند مرزهای ما آرام باشد اما ایران و پاکستان به تثبیت مرزهای صلح و دوستی خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: در سه سال گذشته که از روی کار آمدن دولت عمران‌خان در پاکستان می‌گذرد، روابط دوجانبه ما با ایران به میزان قابل توجهی بهبود یافته است.

سازوکار هماهنگ ایران و پاکستان برای مراقبت از مرزها

شاه محمود قریشی گفت: ایران و پاکستان از یک مکانیسم فعال برای هماهنگی در مرزها با دستور کار انسداد حوادث و مقابله با عناصر تروریستی برخوردار هستند.

وی افزود: ما ساختارهایی داریم که از طریق آن می توانیم در مرزهای مشترک هماهنگ باشیم، اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و یک استراتژی مشترک برای مقابله با هرگونه حوادث اتخاذ کنیم. خوشبختانه حوادث مرزی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

او گفت: پاکستان چندین گام برداشته است که مدیریت بهتر مرزها را تضمین می‌کند که یکی از آنها حصارکشی مرزهای مشترک با ایران است و امیدواریم فنس کشی تا پایان سال ۲۰۲۱ تکمیل شده و نتایج مثبتی را رقم خواهد زد.

گام‌های نوآورانه دو همسایه برای تقویت تجارت

وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه با اشاره به افزایش تبادل هیات‌های بلندپایه در سطوح مختلف میان ایران و پاکستان از جمله سفر اخیر مدیرکل آموزش ارتش پاکستان به تهران و سفر آتی مشاور نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی به تهران، افزود: ظرفیت‌های عظیمی در تجارت دوجانبه وجود دارد اما نبود کانال بانکی مانع بزرگی در این زمینه است.

قریشی اظهار کرد: ایران و پاکستان باید به دنبال راه‌های نوآورانه برای تقویت تجارت دوجانبه باشند.

او گفت: مشاور بازرگانی نخست وزیر پاکستان قرار است ماه آینده میلادی به همراه هیاتی به ایران سفر کند تا در مورد چگونگی افزایش تجارت مشترک بحث و تبادل نظر انجام دهد.

نگرانی‌ها بابت تحرکات داعش در افغانستان

شاه محمود قریشی در بحث افغانستان، همکاری‌های منطقه‌ای برای کمک به صلح در این کشور از جمله نشست وزیران خارجه همسایگان افغانستان در تهران، ظهور داعش و تحرکات اخیر تروریست‌های این گروه در افغانستان را موجب نگرانی عمیق اسلام‌آباد و دیگر کشورهای منطقه دانست.

وی افزود: ایده گردهمایی وزیران خارجه همسایگان افغانستان کمک مشترک برای غلبه بر چالش‌ها است و تروریسم نیز عمده ترین چالش در افغانستان و منطقه به حساب می‌آید.

وزیر امور خارجه پاکستان تروریسم را یکی از چالش‌های اصلی پیش روی افغانستان دانست و گفت: اسلام‌آباد نمی‌خواهد شاهد گسترش ردپای داعش در منطقه باشد و برای رسیدگی به این مشکل به یک رویکرد هماهنگ نیاز است.

وی افزود: یکی از چالش‌ها تروریسم وجود سازمان‌های تروریستی بین‌المللی است و داعش نیز یکی از آنهاست، ما نمی‌خواهیم ردپای آنها در افغانستان یا منطقه افزایش یابد بنابراین آنچه ما نیاز داریم یک رویکرد هماهنگ و یکپارچه برای مقابله با چنین عناصری است.

خروج ناگهانی آمریکا و هرج و مرج در افغانستان

شاه محمود قریشی ضمن تکذیب هرگونه توافق اسلام‌آباد با واشنگتن برای عملیات اطلاعاتی آمریکا در افغانستان از طریق حریم هوایی پاکستان، گفت: عقب نشینی ناگهانی آمریکا و ضعف دولت اشرف غنی عامل اصلی هرج و مرج در افغانستان است.

وی افزود: شما دیدید که در فرودگاه کابل چه اتفاقی افتاد و جان صدها بی دفاع از دست رفت بنابراین آن عقب نشینی ناگهانی آمریکا به سردرگمی و آشفتگی اوضاع در افغانستان دامن زد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران شاه محمود قریشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران شاه محمود قریشی جمهوری اسلامی ایران شاه محمود قریشی شاه محمود قریشی ایران و پاکستان برای مقابله مرزهای مشترک اسلام آباد همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۵۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار  اظهارکرد: این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی همکاری خواهد کرد.

عبدالغفور بادپا افزود: امضای این تفاهم‌نامه، فرصت‌های جدیدی برای تبادل دانش و تجارب بین ۲ دانشگاه فراهم می‌کند و به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در حوزه جغرافیا در منطقه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: توسعه دانش جغرافیا در جنوب شرق ایران‌، تمرکز بر حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت منابع آب و مخاطرات محیط زیستی، تبادل دانشجو و استاد، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌، انتشار مقالات علمی، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی از اهداف عقد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک، به حل چالش‌های منطقه جنوب شرق کشور و ارتقای سطح رفاه مردم این منطقه کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران