Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از منابع رسمی پاکستان، «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه این کشور روز دوشنبه در اسلام‌آباد میزبان هیات بلندپایه افغانستانی بود جایی که طرفین رخدادهای جاری در افغانستان و پیشبرد تلاش‌های صلح را مرور کردند.

وزارت امور خارجه پاکستان نیز لحظاتی پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد : سفر این هیات همزمان با رویدادهای غیرقابل پیش بینی اخیر در افغانستان انجام شده و هدف آن همفکری دو کشور برای کمک به یافتن راهکاری برای برون رفت از بحران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیدار ساعاتی پیش از نشست برنامه ریزی شده رهبران پاکستان برای حضور در جلسه فوق العاده کمیته امنیت ملی کشور با دستور کار بررسی رخدادهای افغانستان صورت گرفت.

وزیر امور خارجه پاکستان طی دیدار با شخصیت‌های سیاسی‌ پارلمانی و مذهبی افغانستان تاکید کرد: هدف مشترک ما حرکت به سمت جلو و اجرای راهکارهای سیاسی و فراگیر برای کمک به افغانستان است.

وی اظهار داشت: مذاکرات جامع میان تمامی گروه‌های افغانستانی تنها راه برون رفت مشکلات فعلی است و  ما معتقدیم که گروه‌های افغانستانی باید از این فرصت بهره برداری کرده و برای دستیابی به منافع مشترک صلح به ویژه بهبود وضعیت افغانستان تلاش‌ها را تسریع کنند.

شاه محمود قریشی گفت: پاکستان به نقش سازنده خود برای کمک به پیشبرد روند صلح افغانستان ادامه خواهد داد و در مقابل از جامعه جهانی نیز انتظار دارد برای بهبود شرایط این کشور به همکاری و ارائه کمک‌های اقتصادی متعهد باشد.

اعضای هیات بلندپایه افغانستانی روز گذشته برای انجام سفر ۴ روزه وارد اسلام‌آباد شد و قرار است با دیگر مقام‌های پاکستانی نیز دیدار کنند.

همزمان با استقرار طالبان در کابل و ترک پایتخت از سوی محمد اشرف غنی،خلاء قدرت در کابل حاکم شد و در نتیجه هرج و مرج شهر را فرا گرفت و در پی آن رسانه‌های افغانستان نیز انتشارات عادی خود را متوقف کرده اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به رخدادهای اخیر در افغانستان اعلام کرد که اسلام آباد از نزدیک وضعیت موجود در افغانستان را زیر نظر دارد.

«زاهد حفیظ چودری» افزود: پاکستان به حمایت از تلاش ها برای حل و فصل سیاسی بحران افغانستان ادامه خواهد داد و امیدوار است تا همه طرف‌های داخلی افغان با هم برای حل این بحران سیاسی همکاری کنند.

وی ادامه داد: سفارت پاکستان در کابل به پاکستانی‌ها، اتباع افغانی و جامعه دیپلماتیک و بین المللی کمک های لازم را برای خروج از افغانستان، صدور روادید و استفاده ازپروازهای شرکت هواپیمایی کشوری پاکستان را ارائه می‌دهد.

برچسب‌ها وزارت خارجه پاکستان شاه محمود قریشی تحولات افغانستان پروندهٔ خبری تحولات افغانستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت خارجه پاکستان شاه محمود قریشی تحولات افغانستان وزارت خارجه پاکستان شاه محمود قریشی تحولات افغانستان خارجه پاکستان امور خارجه اسلام آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان